След петгодишно прекъсване рестартират  конкурса Златен ритон“. Престижната проява ще

...
След петгодишно прекъсване рестартират  конкурса Златен ритон“. Престижната проява ще
Коментари Харесай

След 5 г. пауза: Винария 2023 дава рестарт на конкурса „Злат...

След петгодишно спиране рестартират  конкурса „ Златен ритон “. Престижната демонстрация ще се организира в границите на 30-тото издание на Международната галерия за лозарство и винарство Винария 2023. След дегустация и оценка, винени Оскари ще получат най-хубавите производители на виновност и спиртни питиета. Конкурсът се организира в партньорство с Университета по хранителни технологии и Съюза на енолозите в България.

Най-мащабното събитие за лозаро-винарската промишленост в Югоизточна Европа ще се организира от 21 до 25 февруари в Международен панаир Пловдив. По същото време ще се проведат и интернационалните изложения за селско стопанство Агра и храни и питиета Фудтех.

Винария 2023 ще посрещне изложители и гости с нова визия и атрактивен дизайн на щандовете. Градът на виното и деликатесите ще е с нова локация в Палата №7, а софтуерната зона ще е още веднъж в Палата №11 на Панаирното градче. Организаторите прецизират, че съвсем всички площи и места към този момент са ангажирани за идната юбилейна галерия. Тя ще покаже последните новости в бранша и ще начертае бъдещето на промишлеността.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР